Oudervereniging

Montessorischool Rhenen heeft een actieve oudervereniging. Alle ouders zijn lid van de oudervereniging. Doormiddel van hulp bij activiteiten tonen ouders hun betrokkenheid bij de school. Zo organiseren ouders en teamleden samen activiteiten zoals Sinterklaas, Kerst, Lentefeest, Koningsspelen, Avondvierdaagse en het Slotfeest. Deze activiteiten, maar bijvoorbeeld ook boeken voor de bibliotheek, worden bekostigd vanuit de ouderbijdrage.

Het bestuur van de oudervereniging wil de betrokkenheid en binding van ouders met de school verhogen vanuit de volgende doelstelling:

“ De oudervereniging van Montessorischool Rhenen heeft zichzelf tot doel gesteld het schoolplezier van de kinderen te stimuleren in samenwerking met alle ouders en teamleden. Dit in lijn met de Montessori visie, waarin we onze kinderen met aandacht voor duurzaamheid willen voorbereiden op de wereld van nu en van morgen. We willen dit doen door het organiseren van (feestelijke) activiteiten, het aanschaffen van materialen en het ondersteunen van het team bij het verzorgen van onderwijs.”

Het bestuur heeft regelmatig overleg en jaarlijks is er een algemene ledenvergadering. Als bestuur maken we graag kennis met alle ouders van de school. Spreek ons aan bij een inloop, schrijf je in voor hulp bij één van de activiteiten of mail naar ov@montessori-rhenen.nl.

Bestuur Oudervereniging 2022-2023

  • Esther Febus (MB)                                –        Voorzitter
  • Koen Klootwijk (OB)                              –        Penningmeester
  • Bettina & Manuel Ritter (OB & MB)      –      Algemene bestuursleden
  • Kamilla Hensema (MB)                          –       Algemeen bestuurslid
  • Barbara Hoogmans (MB & OB)             –      Algemeen bestuurslid